1-ви рожден ден Smokini

На 1ви декември ресторант Smokini в Пловдив празнува първия си рожден ден! Отбелязвайки празника си, екипът иска да изрази своята благодарност за подкрепата на клиенти и гости при откриването и тези първи месеци на съществуване.

По случай рождения ден на 1ви декември всеки от гостите на ресторант Smokini ще получи специално подбран подарък от домакините. На този ден гостите на ресторанта ще могат да опитат и великолепна торта, изработена от майстор сладкар.

В първият ден от месец декември, модерният ресторант Smokini в Пловдив ще отбележи своят първи рожден ден! Този прекрасен празник е и повод екипът да изрази своята благодарност за безусловната подкрепа, която получи при откриването на новия ресторант в Пловдив и за възможността за принос към промяната на наложеното с годините традиционно възприятие за ресторант.

2k5U8c8.jpg

През годината екипът на Smokini взе под внимание отзивите, осъзна допуснатите пропуски и направи нужното, за да предложи на клиентите си великолепни кулинарни изкушения и атмосфера на топлота, спокойствие и хармония. Сега, в деня на своя празник, Smokini – иновативният ресторант в Пловдив, очаква гостите си с благодарност и ще ги зарадва със специално подбран подарък от домакините. Всеки клиент на ресторанта на 1 декември ще си тръгне с подарък, като преди това ще може да опита и великолепна торта приготвена за празника от майстор сладкар. А това е изкушение, което не бива да се пропуска!

Вълнуваща атмосфера на приключение, изискано семпло меню и уютен отпускащ сетивата интериор са само няколко от причините гостите да посетят Smokini - новият ресторант на Пловдив. Вкусната и питателна храна поднесена с финес на масата, приглушеното осветление и цялостното усещане за неподправеност, хармония и топлота са онези съставки, които ги подтикват да идват пак, и пак.

4FQpzZC.jpg

Разположен в самото сърце на Пловдив на ул. Отец Паисий 12, на метри от главната улица, ресторант Smokini налага името си с иновативна кухня, с безкомпромисно подбрани продукти, смело и умело съчетани съставки, с искрена любов към храната и безупречно ненатрапчиво обслужване. Модерният ресторант на Пловдив носи една от най-прогресивните визии за развитието на кулинарното изкуство в града, съгласно наложените тенденции и практики.

Кухнята тук е експериментална и иновативна, менюто се сменя два пъти в годината - в началото на зимата и в началото на лятото, а в допълнение се поднасят нови интересни предложения всяка седмица, подбрани според сезонните плодове и зеленчуци и предстоящите празници. Освен изкушаващите блюда в основното меню, където могат да бъдат намерени традиционни български ястия в модерен прочит и различни ястия от кухните по света, ресторантът предлага всекидневно и специално обедно меню, на което не може да се устои.

Интересната обстановка в топли цветове, леката музика, носещите се във въздуха прекрасни аромати на вкусна храна и чудесното на вкус вино, ни отпускат и предразполагат за дълги и лежерни срещи с приятели в леки неангажиращи разговори, за споделяне, за поглед към себе си, за пълно възстановяване и презареждане.

2FjMpUA.jpg

Smokini – новият ресторант в Пловдив поднася не само вкусни и иновативни блюда, а се предлага истинско преживяване на сетивата, усещане за уют и интимност, за спокойствие и отпускане. Атмосферата е приятелска и отпускаща, обслужването – безупречно и позитивно, а цялостното усещане е за безвремие, спокойствие и наслада.

На 1 декември, в самото начало на най-красивия и приказен месец от годината, това прекрасно място чества първият си рожден ден и подарява част от себе си на всеки от вас! Месецът започва с подарък от домакините и с щедро парче великолепна торта, за да продължи с коледни звънчета, пухкав сняг и блеснали от вълнение детски очи. Екипът на Smokini ви пожелава да прекарате месеца сред много уют, обсипани от любов и мечтани подаръци! Весели празници

EH2MbDq.jpg