Smokini на концерта на Том Джоунс

На 24 Юни Пловдив за пореден път стана домакин на музиканти от световна величина. Концерта на сър Том Джоунс беше планиран да се проведе в Античен театър Пловдив, но поради промяната на времето се наложи да се осъществи на закрито.

За по-малко от 24 часа екип от професионалисти издигнаха сцена в комплекс “Сила” и подготвиха залата за 3000 посетители.

Smokini пое ангажимента да осигури спокоен обяд и вечеря на организационния екип, музиканти и режисьори, а за изпълнителя бяха предвидени плодове и сирена по специални изисквания.

Не стигат думите, за да опишем какво вълнение създадоха музикантите на сцената в компанията на Том Джоунс. 

Британският изпълнител изпя едни от най-големите си хитове пред пловдивската публика и гостите на града ни. Всички в залата пяха заедно Delilah, It’s Not Unusual, Kiss (Prince), Unbelievable, Give a Little Love, Green Green Grass of Home, What’s New Pussycat, You Can Leave Your Hat On (Joe Cocker), Sex Bomb, What a wonderful (Louis Armstrong) world, Run on for a long time (Elvis Presley) и др.

В репертоара си Сър Джоунс включи хитове на Elvis Presley, Prince, Joe Cocker, Louis Armstrong и остави посетителите на Европейската столица на културата без дъх.

През последните години България влиза с пълна сила в листата на Европейските турнета на световно известни артисти и музиканти.

Насладихме се на концерти от световен клас Sting, Shaggy, Zucchero, Lara Fabian, Foreigner, Iron Maiden, Montserrat Caballe, Elena Vaenga, Julio Iglesias, Ishtar, Nana, Tom Jones, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz и много други.

Виж още кой световен изпълнител се довери на Smokini за приготвянето на храната му по време на престоя му в Пловдив. (Zuccherro, Sting, Shaggy)

Световно известният изпълнител, който в началото на Юни отпразнува 79-тия си рожден ден на финала на концерта в Пловдив сподели, че никога не е бил в България, но толкова му харесва, че със сигурност ще се върне. <3

А за да добиете представа как британския певец влияе на публиката с гласа си можете да видете видеата. (google photos) 

А тук може да намерите концерт от 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WUVmW0sgKYU 

FullSizeRender.jpg