Zuccero в Smokini

На 23 юли 2018 Пловдив посрещна бащата на италианския блус - Дзукеро Форначари.

Пловдив стана домакин на световно известния италиански певец, текстописец и музикант Дзукеро Форначари. Той е смятан за бащата на италиански блус и е един от малкото италиански артисти, които все още се радват на международен успех. Музиката, която той създава е вдъхновена от gospel, soul, blues и rock музиката, както и алтернативи между италиански балади и ритмични парчета, подобни на R & B-boogie.

Zuccero_Smokini_Autograph.jpg

По време на подготовката за концерта на Античния театър в Пловдив, Smokini се погрижи организаторите, бандата и вокалистите на певеца да имат възможно най-вкусния български обяд и вечеря. За Дзукеро бяха подбрани специални блюда по желана от него рецепта, приготвени от шеф готвача на Smokini.

След края на концерта Дзукеро изненада гостите ни, много от които се оказаха негови феновете, с пристигането си в Smokini, броени минути след своя концерт под дъжда. Изключително отзивчив и добронамерен, Дзукеро се снима не само с всички гости, но и с екипът ни. 

Zuccero_and_Smokinis_team.jpg

За вечерята си, изпълнителят се довери изцяло на нашето меню. Той беше впечатлен от избора на български вина от местни изби и се спря на едно от най-добрите ни розета. За старт на вечерята избра Салата Smokini, за предястие - Козе сирене с поширани бейби круши, а основото беше Fish & Chips.

В ушите ни ще останат ласкателните думи на Дзукеро: “Прекрасна храна, страхотно заведение, продължавайте да творите и създавате!”