Защо Smokini и как да дойдеш до нас в Пловдив

Виж какво ни мотивира да направим Smokini, какво целим и как да стигнеш до нас. Както и полезна информация за навигиране на трафика и градския транспорт в Пловдив. А да.. и форма за обратна връзка, където можеш да ни дадеш най-щурите идеи.

Визия 

Нашето разбиране, че всичко може да се подобри, ни мотивира ежедневно да търсим нови предизвикателства, да експериментираме и да усъвършенстваме вкусовите емоции, които ти предлагаме. Oбещаваме непрестанно да търсим възможности за подобряване на ястията ни и да внасяме в менюто си нови и интересни съставки, които да разнообразят вкусовите ти усещания. Надяваме се да те вдъхновим и заедно да откриваме нови преживявания. 

Интериор 

При създаването на ресторанта се колебаехме между грубия индустриален стил, който фокусира вниманието върху самата кухня и смесица между български и европейски старинен стил. В крайна сметка решихме, че най-добрият вариант би бил да предложим на теб да избереш кой от двата ти харесва най-много. В резултат на това, ресторантът е разделен на две основни зали: груба индустриална и уютна старинна.

Как можеш да стигнеш до ресторанта 

Намираме се на ул. „Отец Паисий” 12 (известна като “Златарска”), паралелнa на главната улица на Пловдив. Близо до нас са древните разкопки на Античния стадион, площад „Джумая”, както и пътят за Стария град. На няколко крачки от нас е паркът на Джумаята с цитати от именити български писатели върху паветата. В близост е спирка на градския транспорт за линиите: 1, 4, 7, 9, 11, 13, 26, 27, 44, 93 и 99. Цената за такси до ресторанта от която и да е точка на града е между 2 и 6 лева. Препоръчваме ти да извикаш таксито си на телефон 032 6665, 032 6160 или 032 6155.

Ще се радваме да ни споделите какво мислите

Намираме се на ул. „Отец Паисий” 12 (известна като “Златарска”), паралелнa на главната улица на Пловдив. Близо до нас са древните разкопки на Античния стадион, площад „Джумая”, както и пътя за Стария град.