Biz Labs Toastmasters Club

Toastmasters International е световен лидер в развитието на комуникациите и лидерството, с над 313 000 члена по света. Членовете подобряват уменията си за водене на разговори на английски, чрез посещението на един от 14650-те клуба в света.

Toastmasters Club

Biz Labs Toastmasters Club- част от световната клубна мрежа на Toastmasters, функционира в Пловдив. Целта на 14 650-те клуба на Toastmasters в 126 държави е да изграждат и развиват лидерски и комуникационни умения. 330-те хиляди членове на клубовете по целия свят подготвят и представят речи на английски език, дават и получават препоръки, учат се правилно да слушат и оценяват, при това в интелигентна компания и приятелска атмосфера.
Срещите в Пловдив се провеждат в 19 часа всяка 1-ва и 3-та сряда на месеца в центъра на града (Биз Лабс- Легис Център, бул.”6-ти септември” 152, ет.3), като освен за членовете на Biz Labs Toastmasters Club, са отворени и за гости.

Събитието се провежда изцяло на английски език.

Достъпът е свободен.

Как да стигнем дa мястото пеша в стъпки:
1. От заведението Петното: излизате на бул. Шести септември и поглеждате наляво (или от сградата на съда: пресичате булеварда и поглеждате надясно)
2. Като повървите 10 метра ще видите банка, подминавате я;
3. Веднага след банката прозрачната врата на Легис Център Ви очаква :) а на етаж 3 офис 3,6 В се провеждат срещите на Biz Labs Toastmasters Club