Smokini - 1ви Рожден Ден

В първият ден от месец декември, модерният ресторант Smokini в Пловдив ще отбележи своят първи рожден ден! Този прекрасен празник е и повод екипът да изрази своята благодарност за безусловната подкрепа, която получи при откриването на новия ресторант в Пловдив и за възможността за принос към промяната на наложеното с годините традиционно възприятие за ресторант.

През годината екипът на Smokini взе под внимание отзивите, осъзна допуснатите пропуски и направи нужното, за да предложи на клиентите си великолепни кулинарни изкушения и атмосфера на топлота, спокойствие и хармония. Сега, в деня на своя празник, Smokini – иновативният ресторант в Пловдив, очаква гостите си с благодарност и ще ги зарадва със специално подбран подарък от домакините. Всеки клиент на ресторанта на 1 декември ще си тръгне с подарък, като преди това ще може да опита и великолепна торта приготвена за празника от майстор сладкар. А това е изкушение, което не бива да се пропуска!

Вълнуваща атмосфера на приключение, изискано семпло меню и уютен отпускащ сетивата интериор са само няколко от причините гостите да посетят Smokini - новият ресторант на Пловдив. Вкусната и питателна храна поднесена с финес на масата, приглушеното осветление и цялостното усещане за неподправеност, хармония и топлота са онези съставки, които ги подтикват да идват пак, и пак.

Разположен в самото сърце на Пловдив на ул. Отец Паисий 12, на метри от главната улица, ресторант Smokini налага името си с иновативна кухня, с безкомпромисно подбрани продукти, смело и умело съчетани съставки, с искрена любов към храната и безупречно ненатрапчиво обслужване. Модерният ресторант на Пловдив носи една от най-прогресивните визии за развитието на кулинарното изкуство в града, съгласно наложените тенденции и практики.

Кухнята тук е експериментална и иновативна, менюто се сменя два пъти в годината - в началото на зимата и в началото на лятото, а в допълнение се поднасят нови интересни предложения всяка седмица, подбрани според сезонните плодове и зеленчуци и предстоящите празници. Освен изкушаващите блюда в основното меню, където могат да бъдат намерени традиционни български ястия в модерен прочит и различни ястия от кухните по света, ресторантът предлага всекидневно и специално обедно меню, на което не може да се устои.

Интересната обстановка в топли цветове, леката музика, носещите се във въздуха прекрасни аромати на вкусна храна и чудесното на вкус вино, ни отпускат и предразполагат за дълги и лежерни срещи с приятели в леки неангажиращи разговори, за споделяне, за поглед към себе си, за пълно възстановяване и презареждане.

Smokini – новият ресторант в Пловдив поднася не само вкусни и иновативни блюда, а се предлага истинско преживяване на сетивата, усещане за уют и интимност, за спокойствие и отпускане. Атмосферата е приятелска и отпускаща, обслужването – безупречно и позитивно, а цялостното усещане е за безвремие, спокойствие и наслада.

На 1 декември, в самото начало на най-красивия и приказен месец от годината, това прекрасно място чества първият си рожден ден и подарява част от себе си на всеки от вас! Месецът започва с подарък от домакините и с щедро парче великолепна торта, за да продължи с коледни звънчета, пухкав сняг и блеснали от вълнение детски очи. Екипът на Smokini ви пожелава да прекарате месеца сред много уют, обсипани от любов и мечтани подаръци! Весели празници!