Пролетно меню в Smokini

Smokini – иновативният ресторант в Пловдив ще организира специални пролетни емоции на 21, 22, 23 Mарт. По време на тези 3 дни в ресторанта в сърцето на Пловдив ще се поднасят ястия, които зареждат организма с енергия. Вижте как ще изглежда специалното меню в модерният ресторант на Пловдив през дългия уикенд.

Пролетта носи пъстра палитра от цветове, събужда природата, сгрява душите ни и ни носи надеждата за настъпването на по-добри дни – светли, топли и хармонични. През пролетта е добре за нас да приемаме повече плодове и зеленчуци, да правим разходки на свеж въздух, да не се претоварваме с много работа и да се занимаваме повече с любимите си хобита.

Пролетта е прераждане, по време на което цялата природа се събужда за нов живот. Дните стават по-дълги, по-топли и по-приятни, а човешката душа се съживява и стопля. Smokini – иновативният ресторант в Пловдив ще организира специална пролетна изненада за гостите си на 21, 22, 23 Март. По време на дългия уикенд в ресторанта в сърцето на Пловдив ще се поднасят ястия, които зареждат организма с енергия.  

“Ако нямаше зима, пролетта нямаше да е толкова приятна”

Ан Брадстрийт

Пролетта и събуждането на природата

Нежният допир на пролетното слънце пробужда природата и носи в сърцата ни радост, хармония и надежда за топло време и спокойни весели дни. Денят става по-дълъг, светлината в дните ни се увеличава и нашето настроение се подобрява. Пролетта е символ на новото начало, на следващия шанс, който ни се дава, за да направим живота си по-добър. Пролетта се събужда, а с нея трябва да се събудим и ние, да почистим къщите си, да подредим живота си, да започнем на чисто. Такова събуждане на сетивата и душите ще предложи и Smokini – иновативният ресторант в Пловдив по време на дълъг уикенд от 21-23 Март.

Специална Пролет в Smokini – модерният ресторант в Пловдив

Специални пролетни дни ще бъдат организирани в Smokini – иновативният ресторант в Пловдив в дните от 20, 21, 22 Март. По време на тези 3 дни в ресторанта в сърцето на Пловдив ще се поднасят ястия, които зареждат организма с енергия. Ето как ще изглежда специалното меню в модерният ресторант на Пловдив през дългия уикенд 20, 21, 22 Март.

Изборът на салати е тематичен:

Листен микс с бейби спанак, ягоди, козе крема сирене, пълнено със сладко от смокини, овкусени с Малинов винегрет

Пълнен домат с Филаделфия и билки върху канапе от айсберг с папардели от краставица, сос от нар, поръсени с пепел от маслини, пармезан и чипс от бекон

Ще предложим паста и ризото, както следва:

Паста с пресни зеленчуци и спанак

Ризото с шафран и скариди

Основните ястия в специалното пролетно меню включват:

Сьомга филе запечено със спаначен дип

Пилешко филе със страчатела и сушен домат, запечена с билкови трохи, гарнирано с крем от пресни зеленчуци и маслено лимонен сос

Свинско бон филе овкусено в пресни билки, с манатарки и уиски сос

За вегетарианците ще предложим вариация от пълнени зеленчуци (домат с мус от сирена, тиквички с крема сирене и спанак, патладжан с рататуй и моцарела).

Десертът ще е изкушаващ - двуцветен шоколадов мус с Криспи бисквитки и хрупкаво пралине, гарнирано с пълнени смокини.

Заповядайте да посрещнем пролетта в Smokini - модерният ресторант в Пловдив!