83f44f59d9a029a56ccf0d3e50367944003207dc6ee93868d958b14c264d56f7

Филе лаврак с лимонови моркови

БЕЗ ГЛУТЕН

17,90 лв. 300 гр. 295 kcal.

АЛЕРГЕНИ
  • риба