0f0543479d0d08e15e83609024e2858e13bc6175bc763b456ecc0d613a0c7e38

Зеленчуково стю с пикантни оризови спагети и сусам

ВЕГЕТАРИАНСКИ ВЕГАН БЕЗ ГЛУТЕН

8,38 лв. 300 гр. 264 kcal.

АЛЕРГЕНИ
  • сусамово семе
  • синап