Вечери, подходящи за групи в Пловдив

Организирайте групова вечеря и впечатлете вашите приятели, клиенти или партньори с професионализъм, добра локация, много компонентни ястия, селектирана изцяло българска винена листа, сервиз на английски език и живописен интериор.

Plovdiv_Collage_2x.png

Ресторант в историческия център на Пловдив

Smokini е разположен в сърцето на град Пловдив, на емблематичната улица Отец Паисий и на 5-минутно пешеходно разстояние от:

 • Главната улица на Пловидв (1 минута)
 • Римския стадион (1 минута)
 • Художествената галерия (2 минути)
 • Драматичния театър (3 минути)
 • Историческия музей (4 минути)
 • Античния театър (5 минути)
Бяхме два пъти. И двата пъти бяхме обслужени изключително добре, чудесна храна и добро местоположение. (превод от английски)
Collaboration_2x.png

Професионално отношение към вас и вашите гости

Екипът ни има над 20 годишен опит в организирането на събития в хранителната индустрия. През последните две години създадохме множество незабравими позитивни моменти и помогнахме на организатори като вас по-лесно да постигнат целите си.

Сред постиженията ни са обслужването на Стинг, Шаги, Дзукеро и целият им екип от организатори и музиканти по време на техните концерти в Пловдив.

Smokini е страхотно място, където можете да насладите на храната в Пловдив. Менюто има добър избор, храната се приготвя перфектно и се обслужва от много професионален персонал. Околностите са модерни, удобни и спокойни и има избор на места за хранене. (превод от английски)

Възможност за самостоятелна зала за вашето събитие

Интериорът на Smokini е разделен на четири зали като три от тях могат да бъдат обособени за вашето събитие. Всяка от залите има свой дух и атмосфера, различна от индустриалния дизайн на ресторанта.

Залите на Smokini

 • Vintage зала 40 седящи места. Тя е със старинен градски дух, разполага с коктена камина и има обособено място за гардероб.  
 • Терасата с 40 седящи места. Разположена е с гледка към улица Отец Паисий и доста прохладна през лятото.   
 • Градина с 50 седящи места. Слънчева през пролетта и прохладна през зимата, вътрешната ни градина е страхотно място за приятно събитие. 

Вкусни ястия със съвременна визия

Менюто ни включва многокомпонентни ястия с телешко, свинско, пилешко, риба, паста, ризото и букет от зеленчуци. Нашият екип експериментира ежедневно, за да намери оптималната комбинация от съставки и подправки.

Vegetarian_Collage_2x.png

Богат избор от многокомпонентни вегетариански ястия

Менюто ни е направено така, че да съотвества на разнообразните съвременни предпочитания. Постигаме различен вкус чрез многокомпонентни ястия и нестандартно съчетаване на продукти като цвекло, пащарнак, карфиол, моркови и множество подправки.

Такова прекрасно място и чудесно преживяване! Невероятно обслужване, наистина прекрасен декор, вкусна храна. Хареса ми оформлението на менюто - приятелски направено за вегани и вегетарианци. 11/10 :) (превод от английски)
Wine_Collage_2x.png

Пъстроцветна селекция от български вина

Всеки сезон винената ни листа се селектира от независим професионален сомелиер, който съчетава ястията ни с богат избор от вина, за да създаде оптималната комбинация от вкус и аромат.

Ние вярваме, че българските вина са едно от многото богатства на страната ни и за това селекцията ни включва само и единствено български изби. Освен големи известни производители, ние държим да презентираме и малки винарни, които се вписват добре със сезонните ни ястия. Тази година винената ни листа включва:

 • секлекция от 34 вина
 • от гроздови масиви в 7 български региона
 • представени от 23 изби
Препоръчаха ни AK Rose, местно вино от Западната Тракийска долина - бяхме приятно изненадани от неговия букет и свежест ..... малко е сходно с някои от вината от района около Aix en Provence. (превод от английски)

Организирайте лесно вашето събитие

За групи от по-малко от десет души, резервирайте тук или позвънете на  +359 999 000 996.

Вашите данни

BG

Данни за резервацията

Допълнителна (незадължителна) информация