НОВО МЕНЮ ЕСЕН-ЗИМА 2017 в Smokini 10.11.2017

Топлите есенни цветове и изобилието от сочни есенни зеленчуци и плодове скоро ще отстъпят мястото си на пухкав сняг и меки шалове, на уютни вечери пред камината в очакване на така вълнуващите зимните празници. Топлите супи и вкусни печива, червеното вино и дългите задушевни разговори с приятели сред уюта на Smokini - новия ресторант в Пловдив са онази радост и наслада, които можем да дарим на сетивата си в студените дни.

33 най-често използвани билки в кухнята на Smokini – част 2 09.11.2017

Уютен и прекрасен, Smokini – новият ресторант в Пловдив, е разположен в сърцето на града, за да предложи новаторско меню с превъзходни ястия. Вкусовете в това приятно място за хапване са перфектно балансирани, благодарение на умелото използване на билки и подправки. Насладете им се!

33 най-често използвани билки в кухнята на Smokini - част 1 09.11.2017

Уютен и прекрасен, Smokini – новият ресторант в Пловдив, е разположен в сърцето на града, за да предложи новаторско меню с превъзходни ястия. Вкусовете в това приятно място за хапване са перфектно балансирани, благодарение на умелото използване на билки и подправки. Насладете им се!

Какво да хапваме през лятото – подходящи храни за летния сезон 06.09.2017

Изобилие от пресни и свежи зеленчуци, вкусни ястия с малко термична обработка, великолепна винена листа и един прекрасен нов ресторант с чудесен интериор предразполагащ за задушевни разговори с приятели през дългите летни вечери… Всичко това е възможно в Smokini - новия ресторант в Пловдив.

Какво вино подхожда най-много на ястията в Smokini 01.09.2017

Великолепна и здравословна напитка, виното дава приятна цялост на всяка вечеря. Когато е съчетано в хармония с поднесената храна, то носи несравнима наслада на всички сетива. Нека разберем какво вино подхожда най-добре на ястията от менюто на новия ресторант в Пловдив – Smokini. А след това ще научим и какви са ползите за здравето, които носи виното

Вкусните десерти за летния сезон в Пловдив 01.09.2017

Ефирни кремове, топящи се в устата сладкиши и пайове с плодове, смели комбинации между сирена и сочни плодове, много сладолед… десертите през лятото са толкова разнообразни и вкусни, че никой не може да им устои. Опитайте предлаганите вкусни десерти за летния сезон в новия ресторант в Пловдив - Smokini, в сърцето на града.

Летни ястия – кои са най-добрите храни за летния сезон? 01.09.2017

Летните ястия изкушават сетивата ни и внасят в ежедневието ни истинска свежест и наслада. Леки супи, богати зеленчукови ястия, вкусни блюда от пиле, риба и морски дарове, които ни засищат, но ни карат да се чувстваме леки… опитайте ги в новия Smokini ресторант в Пловдив, в сърцето на града.

Кои предястия са най-характерни за лятото? 30.08.2017

Летните предястия са леки, но засищащи и целят да освежат гостите, да ги изкушат да поръчат от селектираната винена листа в този прекрасен нов ресторант на Пловдив, да ги отпуснат и да ги накарат насладят максимално на храната.

Летни салати – свежест през горещия сезон 30.08.2017

Свежи и леки, сочни и засищащи – летните салати с богатия си вкус и пъстрота са сред най-големите изкушения в лятното меню на новия ресторант в Пловдив - Smokini.

Гладен ли си за нещо ново? 14.12.2016

Открий духа на добрата храна в най-новия ресторант на Пловдив - Smokini!