Блогът на един ресторант. 
За храната, виното и Пловдив.

Искаш да знаеш тайните на вкусната кухня? На правилното място си - блогът ни разказва за приготвянето на ястия, комбинирането на съставки, подправки и методите на обработка. В блогът ни можеш да научиш повече и за любимия ни град - Пловдив.

Слънчевата тераса и градина на Smokini

Слънце и сянка, уютен интериор, прекрасни цветя, свежест и впечатляващо лятно меню – тази отпускаща атмосфера очаква посетителите на Smokini - иновативният ресторант на Пловдив.

Смокините - плодове на дълголетието

Сладкото изкушава голям процент от нас, но носи и доста вреди на организма ни. За щастие обаче захарта може да се замени с плодове. Едни от най-полезните и древни плодове са смокините, които са дали името си на Smokini - иновативния ресторант в Пловдив.

Пролет в Smokini

Пролетта е прераждане, събуждане за нов живот. Дните стават по-дълги, по-топли и по-приятни, а човешката душа се стопля. През пролетта е добре да приемаме повече плодове и зеленчуци, да правим разходки на свеж въздух, да поглезим сетивата си.

8 Март

Най-красивият празник - признание за жената, майката, любимата

Животът без глутен

...каприз, мода или необходимост

Какво е да си вегетарианец или веган

Екипът зад изкушаващата меню листа е подготвил апетитни и здравословни предложения за всички, включително вегани и вегетарианци.

В памет на Пол Бокюз

В памет на световноизвестният френски готвач Пол Бокюз....

Чесънът - полезност и приложение в кухнята

Наложил името си сред почитателите на иновативната кухня в града, Smokini – новият ресторант в Пловдив, очарова гостите си с уютна обстановка, вкусна храна и великолепно обслужване.

1-ви рожден ден Smokini

На 1ви декември ресторант Smokini в Пловдив празнува първия си рожден ден! Отбелязвайки празника си, екипът иска да изрази своята благодарност за подкрепата на клиенти и гости при откриването и тези първи месеци на съществуване.

Ново меню есен-зима 2017 в Smokini

Топлите есенни цветове и изобилието от сочни есенни зеленчуци и плодове скоро ще отстъпят мястото си на пухкав сняг и меки шалове, на уютни вечери пред камината в очакване на така вълнуващите зимните празници. Топлите супи и вкусни печива, червеното вино и дългите задушевни разговори с приятели сред уюта на Smokini - новия ресторант в Пловдив са онази радост и наслада, които можем да дарим на сетивата си в студените дни.